Over ons

 

Repareren, onderhouden, inkopen, verkopen

Ons bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat familiebedrijf Autobedrijf van Huffelen in Heerde is met veel enthousiasme actief als Bosch Car Service. Wij hebben de juiste kennis, apparatuur en onderdelen in huis om alle automerken te onderhouden en te repareren, ook als u least. Daartoe beschikt ons bedrijf over de nieuwste en modernste apparatuur van Bosch Car Service.

Kleinschalig, persoonlijk met aandacht voor de klant

Daarmee voldoen we aan de hoogste eisen om uw auto en bedrijfswagen ook te mogen en kunnen repareren en onderhouden. Onze medewerkers zijn hiervoor getraind en ervaren. Wij bieden onze klanten in  Heerde en omstreken de beste service en dienstverlening. Kleinschalig, persoonlijk en met aandacht voor u als klant. Ook verkopen we alle merken auto’s zowel nieuw als occasion. En mocht de auto die u zoekt er niet tussen staan, zoeken wij graag met u mee.

 

 

 

Van huffelen oud.png

Alles onder een dak

Bij Autobedrijf van Huffelen doen we alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken regelen voor uw auto. Zo kunt u bij ons terecht voor Pechhulp. En mocht het niet lukken met de verzekering of iets anders staan wij graag klaar om u hiermee te helpen.

Bovaggarantie

Bij Autobedrijf van Huffelen bent u altijd verzekerd van minimaal zes maanden BOVAG garantie bij aankoop van een auto boven de € 4.500,-, merkgarantie of fabrieksgarantie. Dit houdt in dat tot zes maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de aankoop niet waarneembaar waren. Denk bijvoorbeeld aan motorstoring, een defecte airco of een accu met onvoldoende capaciteit. Let er wel op dat het echt om een gebrek moet gaan. Banden, ruiten, onderhoudsbeurten en niet-fabrieksoriginele accessoires zijn uitgesloten van garantie.

Over autobedrijf van Huffelen